Over Casco

Droom je ervan om ooit je eigen huis te bouwen of zijn de plannen al heel concreet? Of vind je het vooral leuk om over het bouwen van een huis te lezen? Dan is Casco Magazine interessant voor jou!

In ieder nummer kijken we mee bij de bouw van meerdere huizen. Dat kunnen tiny houses, appartementen, waterwoningen, vakantiehuizen, vrijstaande woningen, boerderijen, villa’s of tussenwoningen zijn. In elk artikel volgen we de bewoners in het gehele proces in drie stappen.

1 Uitgangspunt

Waarom willen ze een huis bouwen? Wat zijn de wensen qua materialen, qua oppervlakte en qua indeling?

2 Proces

Hoe gaat het halverwege? Is er nog voldoende budget? Wat gaat goed en wat gaat minder goed?

3 Resultaat

En hoe is het eindresultaat? Zijn de bewoners tevreden? Wat zouden ze een volgende keer anders doen? Waar kunnen ze toekomstige bouwers voor behoeden? Welke adviezen hebben ze?

Direct na ieder artikel vind je advertenties van de bedrijven en fabrikanten die aan het project meegewerkt hebben. Zo zie je direct waar je de producten uit het artikel kunt vinden. En uiteraard wordt elk artikel verrijkt met een duidelijke plattegrond en interessante factsheets. Kortom: een aantrekkelijk magazine met mooie fotografie, waardevolle informatie en nuttige advertenties.

In alle projecten spelen duurzaamheid, zelfvoorziening en/of klimaatneutraal wonen een belangrijke rol.